Asiantuntijapalvelut

Pelastussuunnitelma

Miten meillä toimitaan tulipalotilanteessa? Entäpä jos meillä sattuu onnettomuus tai joku saa sairaskohtauksen? Mitä teemme jos kiinteistössämme sattuu vesivahinko? Miten olemme varautuneet pitkään sähkökatkokseen? Miten toimimme yleisen vaaramerkin kuultuamme?
Näihin ja muihin ongelmatilanteisiin pystymme varautumaan etukäteen, miettimällä toimintamallit ja ohjeet valmiiksi eri tilanteisiin. Tässä me pystymme auttamaan ammattitaidollamme ja tarjoamalla toimivat työvälineet riskienhallintaan.
Asiakirjan laatiminen ei ole pelastussuunnitelmassa itse tarkoitus, pelastusssuunitelman tarkoitus on kerätä kiinteistön turvallisuuteen liittyviä tietoja, käytäntöjä ja ohjeita samaan paikkaan, josta ne ovat helposti kaikkien saatavilla. On myös tärkeää, että kaikki kiinteistössänne asuvat ja työskentelevät henkilöt on perehdytetty pelastussuunnitelman sisältöön.


SÄHKÖISEN PELASTUSSUUNNITELMAN avulla suunnitelma jalkauttaminen työntekijöille, asukkaille ja yhteistyökumppaneille on helppoa. Pelastussuunnitelmat päivittyvät automaattisesti vastaamaan lainsäädännön vaatimuksia.

 

 

 

 

Yhteistyöllä taloyhtiön turvallisuus kuntoon

Kiinteistöosakeyhtiön hallitus ja isännöitsijä ovat vastuussa taloyhtiön turvallisuusasioista. Kiinteistönomistajan vastuuta ei voida ulkoistaa, mutta me autamme huolehtimalla käytännön asioista puolestanne. Pidämme kiinteistönne turvallisuusasiat ajantasalla sekä raportoimme taloyhtiönjohdolle ja turvallisuushenkilöstölle turvallisuuteen liityvistä asioista. Turvallisuuspaketti asiakkaillamme on mahdollisuus osallistua säännöllisesti pidettäviin kiinteistön turvallisuuskoulutuksiin omalla paikkakunnallanne. Pyydä ilmainen tarjouskäynti!